RÓLUNK - MOBILCLUB, MINDEN, AMI MOBILTELEFON

A Rimaszombat Fő terén található Mobilclub bolt és szerviz már 17 éve foglalkozik mobiltelefonok árusításával és szervizelésével.

Új és használt mobiltelefonok, tabletek és navigációs berendezések széles skáláját kínáljuk. Nálunk minden ismert márkájú telefont megtalál, beleértve a különleges telefonokat is, mint az időseknek való, outdoor, két SIM kártyás,ütés- és vízálló telefonok. Ugyanakkor az Ön fölösleges telefonját is tisztességes áron felvásároljuk.

17 eve onokkel

Ha javíttatni szeretné mobiltelefonját, tabletjét, számítógépét, jöjjön el hozzánk. Csúcsminőségű diagnosztikai és javító berendezésekkel felszerelt professzionális szervizünk megbirkózik minden ismertebb márkájú mobiltelefon, tablet, vagy navigációs berendezés javításával. Az egyszerűbb hibákat akár megvárásra is megjavítjuk.

 

A berendezés diagnosztikája nálunk térítésmentes, a javítást  nagyon előnyös áron végezzük,  természetesen garanciával.

 

Amellett mobiltelefon tartozékok és kiegészítők széles választékát kínáljuk: védőtokok (mindennapi, elegáns, sporttokok, vízálló tokok), akkumulátorok, töltők, kábelek, tartók, memóriakártyák és sok már tartozékot.

 

Csak látogasson el hozzánk és válasszon széles kínálatunkból.

 

SZERVIZminden ismert márka
ELADÁSÚj és használt telefonok
TARTOZÉKOK Széles választék

Boltunk és szervizünk a rimaszombati Fő téren található.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00 - 12:00 és 13:00 - 17:00, szombaton 9:00 és 12:00 óra között.